Cauta anvelope

Anvelope all season preferate de multi conducatori auto

Anvelopele all seasons au aparut ca un hibrid sau ca un compromis intre anvelopele de vara si anvelopele de iarna. Acestea sunt proiectate sa ofere o aderenta buna pe sosea in orice sezon, performantele lor fiind insa intrecute de cauciucurile special concepute pentru fiecare sezon in parte: vara si iarna. Anvelopele all season pot fi atat o alegere economica cat si una confortabila nemaifiind necesara schimbarea anvelopelor in functie de anotimp.

Motive pentru care conducatorii auto prefera anvelope all seasons

Prima motivatie este cea economica, conducatorul auto achizitionand un set de anvelope all seasosn in loc de 2 seturi. Lipsa spatiului de depozitare pentru anvelope de vara si anvelope de iarna in afara sezonului este inca un motiv, depozitarea in "hoteluri de anvelope" fiind costisitoare. Lipsa iernilor grele cu gheta si nameti mari, carosabilul curatat din interiorul marilor orase permite conducatorilor auto sa aleaga anvelope all seasons.

Multe modele de anvelope all seasons pe stoc: Anvelope Max

Anvelope Max te intampina zi de zi cu orice model si dimensiune pentru cauciucuri all seasons. Alege alnvelope all seasons pentru masina ta si ai livrare rapida, transport gratuit si asistenta de specialitate pentru a face cea mai buna alegere.